Op zoek naar...

een talent.

Wij bieden een betaalbaar podium voor elke organisatie, hoe klein of hoe groot ook, om hun innovatieve, mooie en wereldverbeterende initiatieven te delen. Tevens helpen wij ook met het daadwerkelijk vinden van het juiste talent voor jou!

Door iedereen een kans te geven om deze banen en stages met inhoud breed te verspreiden willen we ervoor zorgen dat er juist buiten het standaard netwerk wordt gekeken om zo de best passende persoon te vinden. Zo willen wij deze vraagstukken en sectoren samen met de beste mensen verder professionaliseren, ontwikkelen en laten groeien.

Wat doet Hart voor de Baan?

Hart voor de baan verspreidt banen met inhoud. Dit betekent betaalde vacatures, opdrachten en stages...*

…binnen een for-profit of not-for-profit bedrijf/ instelling die zich bezig houdt of gaat houden met sociale, duurzame en/of maatschappelijke vraagstukken. Zoals…

Communicatie adviseur bij een kunstfonds
CSR consulent bij een bank

…die geen specifiek(e) vakdiscipline/ opleiding vragen (zoals psycholoog, docent, arts) Dit houdt niet in dat er niet om een opleiding kan worden gevraagd maar dan gaat het om bredere opleidingen. Zoals…

Sociale Wetenschappen
International Business studies

* Het zijn betaalde functies en stages op alle niveaus. Geen vrijwilligers-functies. Maar af en toe betreft het een grijze zone. Bijvoorbeeld een vergoeding en daarbij bied je een opleiding. Per individueel geval wordt bekeken of het thuishoort op Hart voor de Baan.

Recruitment

Naast het aanbieden van een platform om vacatures te verspreiden is er ook een mogelijkheid om hulp te krijgen bij het daadwerkelijk vinden van een talent voor jouw vacature! Hart voor de Baan heeft de handen ineen geslagen met Annemiek, een recruiter met meer dan 10 jaar ervaring gespecialiseerd in het sociale en duurzame domein. Haar werkwijze kenmerkt zich door de snelheid van het vullen van de vacature, transparantie en eerlijke prijzen. En misschien wel het meest interessante is dat zij werkt op een no cure, no pay basis. Wil je hier meer over weten? Klik op de knop hieronder en vraag wat meer informatie aan!

Wij zijn een recruitbureau gericht op de duurzame, groene en maatschappelijke sector. Met als missie om bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland! We werken o.a. met organisaties als Sungevity, Lens-Energie, Slim Opgewekt!, Fairphone, Triodos Bank en Patagonia. Anders dan bij een normaal recruitmentbureau of uitzender zijn de kandidaten die via ons worden bemiddeld extra geïnteresseerd of gepassioneerd over deze sector.
Waar kunnen we mee helpen? Onze dienstverlening is breed (vast, tijdelijk, tijdelijk naar vast, interim) en door onze ervaring in recruitment van de afgelopen jaren kunnen we voor heel veel functies werven van onze duurzame klanten. Hieronder een selectie van vacatures waar we klanten uit de duurzame sector mee hebben geholpen: verschillende staf functies, denk aan Finance, Sales & Marketing en service gerichte rollen zoals Customer Service, Binnendienst en Sales Support rollen. Verschillende IT functies, maar ook meer Technische rollen.

Annemiek Nusmeijer

Betaalbaar.

Overzichtelijk, professioneel en betaalbaar…zelfs voor de kleinste organisaties

Een podium.

Het biedt zichtbaarheid en verspreidt jouw merk, project en idealen

Breed speelveld.

Een grote poule van de beste kandidaten mét idealen en hart voor de baan!

Buiten comfortzone.

Vis niet altijd in dezelfde vijver. Je stapt buiten je eigen, gebruikelijke netwerk want zo is de kans vele malen groter om de perfecte match te vinden!

Proefplaatsing

Sinds onze lancering dit jaar groeien we gestaag door! Veel mensen zijn op zoek naar een Baan met Inhoud die ze zelf niet zo makkelijk (online) tegenkomen. Meer weten over het plaatsen van een vacature? Neem even contact op en vraag naar de proefplaatsing!

Neem hieronder een kijkje bij een aantal van de mooie bedrijven die eerder op
Hart voor de Baan hun vacature plaatsten

Schrijf je in op onze mailinglist
en krijg de nieuwste vacatures
elke 2 weken toegestuurd!