Hoe werkt het

Maak hieronder een keuze of je op zoek bent naar een baan of juist op zoek bent naar een talent voor in jouw organisatie. Je wordt doorgeleid naar de begeleidende ‘hoe werkt het’ pagina

Je zoekt een...

een baan.

Ben jij het ook zat om van website naar website te gaan om toevallig een keer te landen op die baan of stage met impact?  Wij wel!

Je bent aangekomen op het platform voor het vinden van vacatures, opdrachten & stages met inhoud waar ze worden gebundeld op één overzichtelijk platform. Lees snel meer over hoe het werkt!

Je zoekt een...

een talent.

Welkom op het platform waar jij die persoon met hart voor de baan gaat vinden.

Wij bieden een betaalbaar en simpel podium voor elke organisatie, hoe klein of groot ook, om alle innovatieve, mooie en wereld-verbeterende initiatieven en vacatures, opdrachten & stages die hier aan gekoppeld zijn, te delen. Tevens helpen wij met het daadwerkelijk vinden van een talent…

bezoekers per maand

bezoeken op een geplaatste
vacature per maand

nieuwe vacatures per maand

nieuwsbriefaanmeldingen per maand

Proefplaatsing

Sinds onze lancering dit jaar groeien we gestaag door! Veel mensen zijn op zoek naar een Baan met Inhoud die ze zelf niet zo makkelijk (online) tegenkomen. Meer weten over het plaatsen van een vacature? Neem even contact op en vraag naar de proefplaatsing!

Schrijf je in op onze mailinglist
en krijg de nieuwste vacatures
elke 2 weken toegestuurd!